musik...

Jag ska hålla utbildning i vattengympa och behöver uppdatera min musik inflr lite nya pass. Pass som jag kan köra med en gäng äldre och yngre förmågor... Åh jag behöver försla på bra, härlig och mysig musik... Hur i hela friden?

Min plan är att köra ett gamalt pass osm sitter i ryggrade - dock är cd-skiva borta, men jag kan ju musiken i huvudet så jag får väl fixa en ny. Sen har jag hört en del låtar på radion, men jag kommer ju aldrig håg dem. Det ska ju liksom inte vara radionya låtar utan sånt som man vet, men inte minns... Det är SVÅRT! Har du nått förslag på en goding som du gärna gympar till??

Första utbildningen ligger den 19-22 juni, samma helg som kronprinsessans bröllop, och det ska vara i stockholm. Spännande och jätte kul. Jag ska ha utbildning ihop med den andra nya tjejen Ida, åh jag får nog snäppa upp mina utbildningsnerver en smula om det ska bli topp-klass på det här. Vi ska ju trotts allt licensiera deltagarna efter.

Nu ska jag ta min snoriga och trötta kropp mot sängen för ett par timmars god sömn. Idag har varit en skön dag, men besök från underbara vänner, men också återhämtning. Jag har fortfarande ont i foten, så imorgon får jag nog kolla upp det lite. Men nu - sömn!

Pöss!!

ödmjuk...

När jag idag gjorde ett tappert försök att söva min lilla dotter lg jag och funderade på ett mail jag mottgit idag. Saken är den att innehållet gjorde mig jävligt irriterad, personen som skickat det gör mig om möjligen ännu mer trött. I huvudet dyker ordet ödmjuk upp. När man slår det på wikipedia står det:

Ödmjukhet är en personlig egenskap. En ödmjuk person har en balanserad självuppfattning och är medveten om sina begränsningar.

Besläktade begrepp är anspråkslöshet och respektfullhet.Varken den kristna medeltida filosofin i Augustinus tappning eller den aristoteliska dygdeetiken anser dock att ödmjukhet är en dygd.

Jag vill mig tro att jag är relativt ödmjuk inför mina vänner och om min omgivning. Att vara i balans och kunna hantera de flesta människor och hurvida de beter sig. Dock faller det helt så fort det man tror sig kunna sätta sig på mig. Jag hatar folk som måste vara besserwisses. Vad tjänar man på att vara en viktigpetter och hela tiden jävlas för att det ska se ut som man alltid vet och kan bäst. Ha! Nä, jag vet minnsan att man är aldrig bättre än sin mörkaste hemlighet!

 


planer...

Jaha, då hade man lite planer i sitt träningsliv då!

  • Den 5 maj ska jag debutera i Vårruset med kompisarna... Jag är ytterst tveksam till hur om formen (ha ha, som om jag hade någon) håller, men lite fika blir det alla gånger :-)
  • Den 19 maj springs det Drottning Margareta-loppet med alla jobb-tjejer - super kul!!
  • Den 22 maj är det dax för kvartaler med underbara Miah på hemmaplan, Kalmar. BodyPump och BodyStep ska det köras!!
  • Helgen innan midsommar ska jag eventuellt hålla utbildning i Stockholm... Vore nice, men tills dess måste det göras minst två nya vattengympapass + lite annat material att kunna använda sig av.
  • Den 4 september spenderar jag i Globen på Super Saturday med alla underbara master-trainers och njuter av höstens nya kooreografier, shoppar nya träningskläder, lyssnar på fantastiska föreläsningar och bara är. En helg för njutning!!!
Vad har du för planer?

Utöver detta har jag nu börjat min klättring tillbaka till en formtopp, till jul är vi förhoppningsvis mer än halva vägen. Jag ökar på min lista med TRÄNINGSMÅL med:

  • Armhävningar på tå.
  • Dips på tå.
  • 10 chins med hela kroppsvikten.
  • 1 mil under 60 minuter - delmål blir att överhuvudtaget ta tag i att springa en mil... (det är som sagt långsiktiga mål)
Tänk vad en liten viktnedgång och en gnälldag kan göra.

Imorgon ska jag fundera lite mer på min planeringsförmåga och beställa mig en ny kalender. Jag är kär i träningskalendrar men det är lit för lite plats att skriva ner allt på då man har två barn med dagistider, en man med innebandy, jobb, kurser, skola och annat som ska göras. Tur att internet finns och att man i stort sett kan betsälla vad som helst där. Lucky me!!

Imorgon: Promenad till dagis och hem, liten biltur för spaningsarbete, shopping på IKEA, pilatespass, promenad till dagis och hem, middag (panerad fisk, potatis och remuladsås), föräldramöte på dagis.

See ya!

gnälligt...

Idag har det varit en ganska gnällig dag från mitt håll. Jag vaknade tröttare än någonsin och har haft ont i kroppen på ett sätt jag sällan haft. Det är förmodligen självorsakat, men jag kan inte låta blir att gnälla över mitt ömkliga jag.

Förra veckan kämpade jag mig igenom med alla pass, egen träning och mängder med promenader. Det har gjort sitt till, mina byxor sitter bättre och jag upptäcker sakta att jag äger en fantastiskt fin garderob med kläder som inte används på länge. Dock får kroppen lida ordentligt när man inte sköter sig. Mina höfter skriker  om jag försöker mig på att jogga, underbenen är ömma som bara den och nacken verkar lagt ner rehabiliteringsförmågan (stel och ont). Dock ger jag inte upp, inte än, bara idag. Idag är det en gnällig måndag som går mot slutet. Jag har dragit runt i huset med mina JÄTTESTORA grå mjukisbyxor och gnällt för min man och mina barn, jag har sovit två timmar mitt på dagen (mer än mina barn gjort idag) och till eftermiddagen hade jag faktiskt sansat mig så vi har storhandlat och nu är pojkarna på fotbollsträning.

Min lilla prinsessa har nu tagit över gnälligheten. Hon snorar, hostar och nyser om vartannat. Det låter som en hel karl när hon sover (snarkar) och jag lider så innerligt med henne. Närsdroppar, panodil och vila ska vi pyssla med. Stackaren sover så dåligt och gnäller för att det täpper igen i näsan.

Denna veckan ska jag dra ner på tempot en anning, det får nog blir hemma träning imorgon i form av Pilates, onsdag kör jag BodyStep-pass, torsdag får jag lov att palla mig till gymmet för en genomkörare... SUCK! Fredag vila, lördag vattengympa, söndag zumba?... Ja, sen ska vi ju promenera, promenera, promenera! Just i detta nu känns samtligt ovan j-ligt tungt, men på söndag när det är genomför kommer jag vara stolt som en tupp.

Först ska jag hänga två maskiner tvätt sen tar jag lite jordbuggar och thé och sätter mig i soffan och kollar en film. Hoppas ni har en härlig kväll och att ni mår fin fint!

Puss!

SOL!

Underbara sol som ska ge mig ny energi inför kommande veckans alla prövningar.  Sol, sol, underbara sol!

Dagens planerade schema består annars av en tur på loppis, lunch på McD., vila för barnen - städ för mamma och pappa, liten tur till X med barnens mormor och morfar... Hmm, en skön dag!

Kram, kram!

flaskbarn...

Min son är ett flaskbarn. Han har älskat sin välling och det går inte en dag utan att han frågr eller på något sätt påvisar att välling vill han ha. Vi har sedan innan dotterna födelsen byt ut flaskan mot en mugg och minskat på mängden välling. Men om man får gissa handlar det om ett stort mysbegär det där med vällingen på kvällen.

Denna veckan har vi slutat med välling på morgonen. Nu kräver det en del av mig som mamma helt plötsligt, att vi går upp och fixar riktigt med frukost, torkar av och styr och ställer på morgonen. Men jag kan känna det är en bra rutin. Härligt att samlas vid frukostbordet och äta yoghurt och med färsk frukt, smörgås med ost och lite apelsinjuice. Här saknas dock något... Ja, jag är en vuxen människa, men kaffe får ni banne mej inte i mig. Lika mycket som min älskade son dricker sin välling, avskyr jag kaffe. Men jag skulle sannerligen behöva det, det vore gott för själen med en stark kopp kaffe på morgonen för att f lite bättre start på hjärnan.

Min lilla dotter har ratat flaska så länge som hon funnits. I ett mindre misstag köpte jag en ny flaska till min son innan dotern föddes och han i stort sett aldrig använt den. Denna blå, fina flaska från MAM är som ny men tanken har alsdrig slagit mig att prova om lilla prinsessan skulle kunna tänka sig dricka ur just denna flaska tills dag.

Då jag skulle ge prinsessan kvällsgröten tycker jag att hon borde dricka lite eftersom hon inget ammar unde rhela dagen. Jag rotar i min låda och får då se den blå flaska och tja, ni vet. Man får väl prova, det dör hon ju knappast av. Fylld med lite saft (för då kan det ju tänkas gå lättare) sätter jag den till munnen på henne och se på f-n, hon älskar att dricka åh ingen blir gladare än jag!!

Så kanske kan jag få ett flaskabarn till som jag sen ska försöka avvänja med långa frukostar och färgglada drickmuggar... Men det kan det vara värt, för då fr man i alla fall i henne vätska och att sluta amma ligger nu ett litet, litet steg närmare!

Puss och hej!


reklamdåre...

Jag känner mig som en riktig dåre då jag glor igenom min reklam med hungrig blick. Men vet nu, det är jätte spännande att kolla reklamen. Man vet aldrig ifall det kan komma något spännande på tapeten (i reklamen). Idag hittade vi billig barnmat på kampanj samt gröt, allt till lilla prinsessan. Ja, det är spännande med reklam. Ja fick ett fint reklamkvert från Yves Rocher och hittade så klart en del smått och gott som man kunde få hem fraktfritt. Min älskade lilla son har ju använt upp min härliga duschcreame (som till och med min man blev förtjust i) så jag behöver en ny sån + att jag önskar mig en ny rouge och en vattenfast mascara. Hmm... Ska sätta mig med reklamen ikväll efter mitt vattengympapass.

Innan vi hade barnen tog jag alltid med mig posten in på toaletten, för det slår liksom aldrig fel i att man är kissenödig när man kommer hem. Ganska skönt att sitta där och fundera lite och blädra runt bland alla tidiningar. Det har dock skett inflation i reklam. Förr fick man på söndagar inför veckan. Nu kommer det reklam både söndag och måndag. Söndag - MAXI mm. och måndag kommer CityGross med tillhörande.

Reklamen ger mig en mysig, avslappnande stund där man kan fundera på vad som kan behöva shoppas hem. Precis som Malin Wollin älskar jag en ensam stund bland MAXIs hyllplan och en fyll plånbok. Då får man chansen att känna sig som en drottning.

Nu är det dags för uppladdning ihop med dammsugaren innan det blir pass, reklam, fika, DH och sängen!

Puss & kram!

sol i sinne...

Jodå, solen lyser underbart idag och lilla fisan och jag är endast inne för att fylla p med vatten, byta blöja, käka mellis sen är det dax för att trippa bort till grannen som har kaffet varms och kladdkakan i ugnen. Gott, gott!!

Vi har hunnit med att handla lite på morgonen och i eftermiddag hade vi som plan att käka chili- och räkpaj, men det blir lite indiskt istället med kyckling eller räkor och kokosmjölk. Mumma hoppas vi på :-)

Då vi var och handlade somnade fisan och jag tänkte mig det kunde vara kul att kolla vikten nu när det känns som om det är på väg ner. Jag sprang in till MVC och vägde mig efter shoppingen... Gissa? Jodå, vikten landade på 74kg - Tjoho!!! Känns som om jag skulle kunna springa en mil nu, men det får nog bli en promenad och sen kör jag ju pass ikväll, det räcker för denna udnerbara tisdag.

Nu ska lilla fisen och ila på fika. Ta hand om er, på med solglasögonen och ut och promenera!

Pussar!

träning, träning, träning...

Veckans första träningsdag är avverkad och jag känner migg pigg som f-n. Imorgon är det kanske andra bullar, men just i detta nu är det trevligt att prata om hur uppfriskade svett kan vara ;-) Eller nja, men nödvändigt tycker jag det är - att svetta! Då fr man ur sig skiten som ligger och gror i kroppen.

Mitt BodyStep-pass gick bra tycker jag. Missade dock lite i två låtar och känner att jag ska jobba på det och min coaching undet veckan. Nu har jag ju bara detta passet att tänka på så det vore ju inte fel att utveckla sig lite. Man blir aldrig färdig om det var någon som trodde det.

Jag fick också en härlig kommentar av en deltagare och kollega, hon påpekade att jag blivit riktigt smal sedan jag började köra pass efter min graviditet med Noomi. Men gissa om jag blir glad när jag fr höra sånna saker!! Sånt höjder definitivt själförtroende till skyarna - nu är jag på små, små moln!!!

Nu ska jag ta en dusch, göra mig lite rött thé och en skorpa och sedan läsa lite av alla papper jag ska gått igenom till kursen jag ska på imorgon. Veckan är full av träning - tisdag vattengympa, onsdag BodyStep, torsdag löpträning, fredag vila, lördag 3st. vattengympapass och 1 BodyStep, söndag löpträning eller vila... Vi får la se :-) Glöm inte promenera!!!

Puss och hej!

finaste bilden...

Finaste bilden, som Pierre tagit :-)


mål

Tänkte att jag skulle dela med mig av mina mål och framtidsdrömmar. Livet är ju vad man gör det till, men vet man inte vilken väg man ska ta är det svårt att staka sig fram.

TräningsMål:

  • Nå min målvikt 68 kg (20% fett).
  • En midja... Vore trevligt!
  • Bygga upp bra muskulatur i hela kroppen.
  • Få tillbaka min rumpa...
  • Formade axlar, armar, rygg.
  • Få kondition så jag springer 5 km utan problem.
  • Kunna köra BS-pass på max.
  • Lyfta 12 kg/set (8*3) i bicepscurl
UtbildningsMål:
  • Ett examensbevis att hänga på vägen från Högskola/Universitet innan 2020... ;-)
  • En riktig grundutbildning i aerobic och step med licens.
JobbMål:
  • ... Jag återkommer här... Det finns en del ;-)
FamiljeMål:
  • Åka på en härlig semester tillsammans!!!
  • Göra oss av med lite skulder...
PersonligaMål:
  • Ge mig själv frihet att bara vara slarvig, att det är okej att inte planera allt.
  • Unna mig egen tid en gång i veckan, något för bara mig med bara mig!
  • Sova, äta och träna med hjärta och hjärna!

Delmål:
  • Ner på 72 kg blankt.
  • Under 80 cm i midjan.
  • 10 kg bicepscurl.
  • Köra utbildning för Toppakademin.
  • Läsa och klara 21,5 hp vårterminen 2010.
  • Sälja skiten i garderoben.
  • Gå och lägga mig tidigt.
  • Äta frukost varje dag!
Hmm... Det blir en del, men vi får hoppas att det kan gå att genomföra hälften iaf...

KRAMAR och vet ni - GOD NATT!!!

det är på tiden att det blir tidigt...

Jag ska ikväll göra löfte av att gå och lägga mig tidigt. Det finns inget att se på tvn och hela min familj har nu lagt sig i sängen. Jag har skittråkigt och önskar egenltigen att jag kunde ut och träna lite, men det finns ingen mening med det eftersom jag varit sjuk och det avsaknas fortfarande en hel del energi i den här kroppen.

Jag har funderat på det där med at jag så gärna, gärna vill gå ner i vikt lite gran... Jo, men jag fick ju så jag tlde nu när jag blev sjuk. JAg äger ju ingen våg, men nått har hänt med viken för mina annars så tajta jeans hänger på röven mest hela tiden. Det är ett positivt tecken om dock tillvägagångssätter ej är det bästa. Jag ler faktiskt lite fåning när jag skriver detta, för jag är barnsligt förtjust i att bli smal, nu behöver ja dock bli det på ett sunt sätt så det inte spårar ut... Det har ju hänt förr...

I alla fall så har jag surfat runt på ett antal andra bloggares sidor om vikt, träning med mera och insett att fler lider av samma tvångssyndrom - träna, träna, träna och äta duktigt för att bli snygg. Det är motiverande att läsa om hur alla kämpar på och jag blir helt eld och lågor över att jag också kan!! Så nu ska jag j-la i mej satsa på mig själv ytterligare. De fyra första månaderna på det här året att gått ruskigt fort, men jag är nöjd över min insatts hittills.

Så ikväll gör jag verklighet av ytterligare ett mål, att somna tidigt och vakna utvilad... Bör ju kunna det eftersom vi förmodligen inte behöver gå upp förre klockan 6 imorgon. Innan ska jag plita lite på målen för mig, blev så i gasen över detta idag + mina nya skor.

löparskor...

Att köpa skor är inte min gej. Jag har ganska stora fötter och ofta känns det som om världens alla skotillverkare inte verkar kunna tillverka bekväma OCH snygga skor. Jag är liksom ingen prinsessa som struttar runt i high-heel. NO no, det ska vara öpardojor eller sneakers om jag får välja.

Hur som så är mina gamla skor helt uträknade, dem håller liksom knappt samman och jag har inget val än att köpa nya nu när det ska springas som tokar fram över. Så idag tog jag med mig min lilla prinsessa och handlade mig nya löparskor. Det blev fantastiskt fina lila, vit, gråa från Asics som heter Asics Gel 1150 W. Stackaren p Intersport fick jobba, för jag provade nog drygt 8 par innan det blev dem jag egentligen ville ha (fast jag sa inget till honom). De var iaf. de som kände bästa och nu hoppas jag att det ska vara så imorgon när jag provar träna i dem.


Intersport har ju ett bra erbjudande nu om att man får nöjdgaranti när man köper skor hos dem, åh det fick jag. Det betyder att jag nu ska ut och springa eller gå med mina skor i 30 dagar och får jag ont eller p annat sätt inte tycker det är skon för mig får jag byta till ett par nya - SUPER säger jag, men det känns bra, dock vill man ju få prova springa med skorna och det kan jag ju nu. Jätte bra tycker jag!

Efter min lilla magsjuka får det bli en promenad till dagis imorgon och på kvällen är det BodyStep som gäller. Jag ska nog faktiskt prova mina nya skor imorgon när det är pass, se om de håller att köra med.

Nu är det barnmatningsdax och sen sovardax!

Love!

fyamejen för magsjuka...

Nu ska det väl vara över med magsjukan för min del. har nog inte varit så här sjuk på 15 år. Herre gud så skaki jag känner mig, men det är bättre. Jag är på benen idag efter att legat i soffan/sängen i stort sett hela lördagen. Idag ska jag ta mig en promenad med min lilla prinsessa, fika lite är jag nog faktiskt värd med åh så ska jag kolla/prova ut nya löparskor... Detta inför komman säsong med löparlopp/motionslopp som jag anmält mig till. Behöver ju hinna springa en gång eller två i dem innan loppen. Dock är ju inte koskav något jag brukar få.

Nu ska jag pilla i mig lite frukost så får vi se vad dagen erbjuder i övrigt!

PÖSS!!

bättre, men yr...

Fy så jag känner mig risig idag. Har ont i huvudet och mår inget vidare alls. Det är med alla garantier vätskebrist i samband med lite för hårt tränande, ammande och dligt med mat. Jag har emd andra ord frestat på kroppen lite för hårt i onsdags på mitt pass + den lilla extra träningen jag genomförde hemme innan duschen.

Jag är yr och mår lite halvt om halvt illa. Det är dock bättre nu när jag drukigt en flaska med dricka. Äååle och blåbärs-dricka är mumsigt! Jag ska pilla i mig en vätskeersättningstablett, en huvudvärkstablett och försöka mig på att vila lite mer. Gubben är hemma, men behöver sova efter att han jobbat i natt, så vi får väl se om vi orkar gå ut en timme eller två.

Det är bara att ta tag i dagen, en mamma blir ju aldrig sjuk...

sjuk...

Känner mig risig som faan... Grrr!! Vet inte vad som har hänt, men jag gissar på sonen har smittat mig, eller mannen. Jag har mått skit i eftermiddag och ska nu gå och lägga mig för att sova bort eländet. Liggande ställning är den bästa för tillfället, så då gör jag det.

Puss och hej!

man kan ändra sig...

Dagen till ära körde jag sonen till dagis med bilen, men gick en promenad med min bekant på eftermidagen och hämtade hem honom. Så min morgonsynd är nu botat. Uppe på detta har jag ätit nyttigt med yoghurt och goijbär samt fiberrikt bröd och skinka.

Till middag gjorde älskade mannen Chili- och räkpaj vilken för tillfället är en underbar rätt som är hyfsat nyttig även denna (gör på kesella i pajdegen och keso i "smeten"). Snabb men super god och underbart smaskigt. Innan middagen hade jag kört ett BodySTep-pass och pressat mig. Nu jäklar ska jag väl komma igång igen... Vore snd att säga att det kommer lbi enkelt att ta sig runt de där 5 kilometerna på Vårruset och Drottning Margaretaloppet - but I will try my BEST!

Nu ska jag ta en behövlig dusch, mysa med barnen och dricka thé i soffan med fötterna högt!! Tack gode gud för att man kan ändra sig!!!

Puss!

utvilad och laddar om...

Jag har fått sova oväntat mycket inatt då lilla dottern somnade runt halv 9 och sov till 20 över 4, då jag ammade henne och vi somnade om. Dessvärre kom sonen upp kvart i 6, men mannen var på benen idag och tog honom, så jag sov drygt en timme till. Känner mig ganska pigg i kroppen och ganska väl till mods idag. Jag hoppas på att BodyStep-klassen jag ska köra i eftermiddag kommer gå bra. Ja har övat och försökt känna mig trygg med passet, men vet i katten om det sitter egentligen... Är lite virrig, omotiverad och trött.

Att vara ansvarig för andra männisors träning känns ibland en smula jobbigt och tröttande på den egna energin. Man försöker leverera bra, rolig och härlig träning för deltagarna vilket iband lyckas ganska bra. För min egna del är det ibland svårt att få med sig ny energi hem från deltagarna. En del suger verkligen musten ur en. Jag är nog där just nu och behöver tanka på ny energi och ladda mina batterier. Mys med barnen står högt på listan över göra saker. Jag lägger ner skolarbetet denna veckan och tar igen det fram över. Jag känner mig bara stressad över allt som ska göras och det kommer aldrig göra mig till en bra människa.

Under dagen hoppas jag att jag får lite besök från en jobbarkompis och att det ska kännas bättre och bättre inför passet. Nu ska jag ta lite mellanmål, sedan röja upp här hemma och packa min träningsväska inför eftermiddagspasset!

Take care!

ågren är på besök

Jag har tappat kontrollen över mitt ätande totalt de senaste dagarna - jävligt trist är det! Jag kan det mesta om nyttig mat oc träning, men när det kommer til mig själv verkar det vara dödsdömt! Fuck, skit och helvete!! Men imorgon är en annan dag och jag tar ag i livet med större ambitioner och mer motivation...

Yeah right...

In an Instans

Ha ha!! Sitter och tittar på reklam på TV och skrattar lite åt denna gejen som fotomodellen Heidi Klum ska sälja på oss. Den där tjejen i bakgrunden låter så himla glad, snygg och allert - som om hon har provat skiten!

Nä, jag ska inte säga att det är skit, men man ska kanske inte påstå att det inte fungerar när man inte provat det. Men oavsett så tycker jag nog att det är lite hyckleri om det nu skulle vara sant att Heidi röker... Det hade man ju sett på någon fest skrevs det för ett tag sen... Vem vet!

End for now!

begripligt...

Det är knappt begripligt att det har gått så sagolikt fort sedan vi fick vår dotter. I tordags den 8 april blev vårt lilla hjärta hela 6 månader och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar henne. Barnen har sannerligen förändrat mitt liv och jag ser på det med nya ögon, det är en trevlig omväxling.

Idag hände en grej på gymmet då jag hade kört pass och njutit av en bastu och dusch. Då jag ska gå hem pratar jag lite med mina kollegor som jobbade och fick veta att det ska anst varsel på jobbet. Jaha, då ryker man då är min första tanke... Mina kollegor säger att det är 3 stycken 100% tjänster som ska bort, att det finns på tok för mycket folk i huset som det är. Jag är lite förvånad för det är ju så himla många timmanställda som jobbar hela tiden så jag kan enetligen inte begrippa det. Jag har redan i höstas påpkat att jag är instresserad av att jobba mycket helger för att kunna vara hemma med barnen så mycket som möjligt i veckorna. Jag hoppas att jag ska kunna landa på angenäma % trott varsel, för inte tror jag att jag blir arbetslös helt... Kanske måste jag skaffa mig ytterligare jobb/sysselsättning, men jag är inte oroligt. Det är knappt begripligt att jag håller mig lugn. Dock känns det som om livet går vidare, jag har ju mål för framtiden och det ska bli spännande att sitta ner och delge dessa.

Nu skajag ta e fullkomligt begriplig macka med äggrör och njuta av en film på datorn medan mannen ser på fotboll.

Over, out and love ya!

RSS 2.0