plötsligt händer det...

Plötsligt händer det! Åh idag hände det! Mitt liv tog en ny vändning - jag ska bli en instruktörsutbildare!! JIPPI!!!

Jag hade gett upp om detta jobbet, jag sökte det innan den 26 februari så nu när det gått en månad får man ju liksom ge upp lite grann, men nej! Det måste varit tidernas bästa samtal på länge. Underbart och fantastiskt och jag kommer inte kunna sova ordentligt nu.

Det känns helt underbart att kunna trycka upp det här i nyllet på folk. Ha ha!! Äntligen går det vägen, jag fixar det. Allt mitt slitande, all tid med träning, pluggande, jobbande betalar sig nu. Åh det känns UNDERBART! Nu ska jag njuta, le och bara tanken på vad som kommer i framtiden gör mig ärligt talad helt varm i kroppen.

Min träning får sig nu en kick i rätt riktning. Dax att ut oh springa, styrketräna och gå ner i vikt ordentligt. Maten ska skötas. Åh det ska bli så roligt att komma i form igen. Dallermagen måste trimmas, rumpan bli stenhård och kondisen på topp. Plus är ett par snygga armar och axlar... Nja, vi får la jobba på det hela!

Nu - skönhetssömn!!! LOVE!

inget...

...särskilt har hnt i mitt liv på det senaste. Saker och ting utvecklar sig inte direkt som det borde för mig, men nu ska jag vara en sunt tänkande människa mdgod karraktär... Eller skit i karraktären! Jag ska göra ett gott försök i att gå ner i vikt ordentligt nu. Lilla pluttan äter inte som hon borde, men vi jobbar på det och jag önskar att hon iaf. kunde sova på två ammande mål per natt. Jus nu ammar jag 3-4 gnger och det är lite myccket för mig då jag är helt slut i huvudet om dagarna med för lite sömn och hunger.

Idag ska jag ta och springa en runda ikväll, nu för tiden är det ju väldigt ljust i och med tidsomställningen, så det borde vara ett mindre problem faktiskt. Imorgon är det BodyStep, så den ska jag öva färdigt på medan gubben springer och spela data eller what ever.

Vi har fortfarande besök över dagen, så maten blir ju inte osm jag önskar. Jag ska dra ner på det mesta från och emd imorgon. Över Påsk ska det tränas (och ätas, för det är massa klas och grejer) men sen får jag nog öka på Noomis matande och riktig mat. Jag vill ju köra en riktig kur för att kommer ner de där kilona som dallrar. Sommaren hägrar och ni vet ju hur det är!

Nej, frukostdax för lilla pluttan. Bäddning, påklädning, dagis! Jepp, denna dagen blir med fullt ös!

See ya!

20100325

Idag säger jag grattis till mig själv!
29 år gamla/ung, gift, 2barnsmor med en vardag fylld av värmande kärlek,
slitande stress och sömnlösa nätter.

Man ska lära sig älska livet, då älskar livet dig!



Noomi-no och och jag på Leo's Lekland, Kalmar.

Congrats!

listan...

  • Tvätta
  • Skriva opposition
  • Skriva hemtenta... Klart...
  • Göra biffar till middag + skala potatis...
  • Lämna igen en bok på bibblan
  • Kör vattengympa kl.19.15
  • Öva BodyStep... Pass imorgon onsdag!
  • Bädda
  • Skriva och skicka in uppgiftn från SArbetsgivarringen
Det har gått ganska bra för mig - JIPPI!! Förmodligen blir det en ny lista snart... Men nu får jag göra detta klart först!


bröllopsdag!

Idag är det vår 3-åriga bröllopsdag!

Jag älskar dig gubben min!!!

trandagen...

25 mars är det våffeldag för svenska folket - för mig? Jo det är trandagen, våffeldagen och MIN födelsedag. Nu har jag ju i och för sig redan firat den, men jag gilar att det är min dag imorgon. Jag ska mysa till det lite extra med Viggo imorgon. Han ska vara hemma från dagis för de har fått magsjuka där och det vill vi inte ha, uscha!

Det är ju det där med trandagen. Följande skall göras - då man på kvällen är reda för att däcka på kudden skall man hänga en strumpa i fotänden på sängen så att den älskade, långbenta tranan kan landa och lägga något fint i sockan. Mina små godingar får sig varsin fin lite kyckling till påsk eftersom att det inte är lönt och så nyttigt med godis mitt i veckan. Alltså - TRANDAGEN is the shit den 25 mars, åh min födelsedag så klar.

Nu ska jag vara trist, tråkig och allt på en gång. Min tenta hänger över mina axlar som ett luddigt, mörkt moln. BLÄ! Halva är skriven, dock insåg jag att sista frågan kommer ta mig en massa tid att reda ut, så jag sitter väl här några timmar till...

Pöss!

stressrelaterad glömska...

Som alltid har jag lagt min hjärna i glömska och minns inte att det skulle lämnats in en uppgift i söndags och att jag ska lömna in en tenta på fredag och att jag ska köra pass ikväll och att det är allmänt rörigt i mitt huvud. Under dagen bör jag försöka få lite ordning och redapå det här samt köra hundra tvättmaskiner. JÖSSES! Kan inte fatta hur det blev så här och jag är allmänt stressad över det mesta. Förmodligen beror allt detta på att jag har försökt ta det lite lugnt och vila mig, men det resulterar ju i ännu mer stress och det kan knappast vara bra?

Så nu gör jag precis som jag INTE är rådd till att göra - jag gör en lista! Och den ska avverkas under dagen, så är det med det bara!
  • Tvätta
  • Skriva opposition
  • Skriva hemtenta
  • Göra biffar till middag + skala potatis...
  • Lämna igen en bok på bibblan
  • Kör vattengympa kl.19.15
  • Öva BodyStep... Pass imorgon onsdag!
  • Bädda
  • Skriva och skicka in uppgiftn från SArbetsgivarringen
Det blir bara på det här sättet när man inte följer en struktur utan lajar runt. Ordning måste återställas, och deet inom de närmaste 12 timmarna. Lite lugn är jag, det är ingen som dör om jag missar att öva in mer låtar till passet, men det vore j-ligt bra. Störrsta oron är att jag missade lämna in oppositionen i söndags, faan säger jag bara!

Nu ska jag dressa mig och sonen för att ta oss till dagis, sen är det hem, amma och roa dottern samtidigt som det ska skrivas och fixas. Vi får se hur det går!

Over and out!


upp och ner...

Livet gåt inte alltid på banan som man önskar. Med barn blir det sällan som man hade tänkt sig, och det har sin charm i det... Dock kan jag misströsta då jag är en planerad människa med allt för månag järn i elden. Tanlen är inte att pluga samtidigt osm man har tcå små barn hemma samtidigt som jag trna och kör klasser... Dumt, men dock fylls mitt liv med oerhörda utmaningar och det är kul...

Just nu ser den störrsta utmaningen ut som så att lilla dottern borde lära sig att äta mat så att jag kan köra lite hårdare med min träning. Svaret på frågan hur det går är att det går inte alls. Hon smakar och spottar ut, skriker och tjurar. Idag vill och til exempel inte sova, fast det låter aom hon behöver det. Mat är inte att tala om idag. Suck! Visst blir hon stor hon med, men jag kan bli en smula stressad över att hon inte vill alls, och över allt skrik.

Jag får visst återkomma om resten senare... Mina bröst är visst eftersökta!

See ya!

rumplyft...

Jag har tappat rumpan! Det är en sanning, så sant som det är sagt! Det är också en stor sorg. Jag sörjer min tappade rumpa, den som alltid varit fast och fin och suttit där en rumpa ska sitta. Nu är den inte med mig mer, den gör inte som jag vill. F-AN!

Jag saknar dock ej hopp, träning i form av utfall och benböj skall lyfta den "lilla" runda tillbaka på plats. Jag har avlossat startskott med BodyPump-kvartal och BodyStep-kvartal. Ljuva smärta som sitter i GLUTEUS... Jesus, sån smärta, men det gör gott ditt det kommer.

Idag ska jag mjuka upp mig med lite BodyJam, imorgon är det promenix och magträning + lite BodyStep-övande. Upp med rumpan, ner med vikten - så lyder mitt nya motto *fniss*.

THIGHT ASS!

amma, amma, amma...

Jag tycker inte jag gör annat än att ammar och ammar och ammar. Dag som natt sitter jag med mina bröst i vädret och dottern huger glatt in. Inte särskilt stor är hon, men visst växer hon. Mina förhoppningar om en sund och härlig viktnedgång går inte alls särskilt bra. Jag börjar faktiskt blir lite less på att inget händer och jag har totalt tappat motivationen. Jag vill göra det enkelt och smidigt, inte massa härjande i spåret, men jag kommer vara tvungen... SUCK!

Så bara det blir några grader varmare i luften ska jag dra på mig löparskorna och ränna runt i spåret som en vilde. Jag tycker liksom att de där extra kalorierna man förbränner då man helammat borde ge sitt till, men icke sa nicke. De 4-7kg jag så het önskar bort verkar begravda i mitt lull lull runt magen och på rumpan. Dessa två första månader med seriös satsning går dåligt. Jag antar mig fuska allt för mycket. Positivt med det hela är att jag inte gått upp ett enda kilo trotts fika-abstinens och dåligt med träning. Det är ju lovande! Kanske om jag sköter mig med allt kan jag återfå kontrollen på den här magen och rumpan... Snygga armar är ett plus i år, men till nästa sommar vore nått i stil med Anna Anka önskvärt.

När man pratar om ammande kommer man osökt in på tuttar. Hmm... Jag måste sucka djupt! Dem är INTE vackra efter detta ammande. De ser helt urvdridna ut, typ som två disktrasor. Sånt måste fixas till med det bestämdaste. Jag önskar mig två nya snygga bröst i present... Av vem? Jo, min man! *hi hi* Om jag tränar hårt, blir av med mina extrakilon bör ju knappast brösten hänga med... Det är mest löst skinn och särskilt sexigt är det INTE! Jag vill ha mig ett par runda, snygga, fast bröst som sitter där de ska när man ska träna. Det ligger j-ligt högt på önskelistan efter fast rumpa och någolunda platt magen. Är det orimliga krav? Tycker inte det, man vill ju vara snygg, sexig och vältränad. Som det är nu får det bli hård satsning på solning, det tycker jag man ser snygg och fräsch ut av. Lite slingor i hårter, fixa till naglarna - ja, men då kan ju vem som helst känna sig som en kalaspingla!

Nu är det straxt dax att  - AMMA! Bäst jag fyller på med lite vatten, dammsuger och gör ett mellanmål innan skruttan vaknar och kräver min uppmärksamhet. Det blir att ta en lång promenad i eftermiddag till dagis och därefter kör jag BodyStep-klass.

The sun rock's!

irri...

Känner mig lite piss idag. Inte så allvarligt, men jag blir trött och smått sur på en del människor. Jag vet att man inte ska dra förhastade slutsatser om andra människors liv, men borde man inte efter det ena nederlaget ta tag i sig själv och verkligen ifrågasätta hur man beter sig... Enligt mig - JA! Dock får inte alla riktigt till det, utan väljer att bli ytliga och egoistiska. Hur mår man då? Inte så bra gissar jag, åh det är synd att det måste bli så hysteriskt.

Saken är den att mina vänner betyder en hel massa för mig mer eller mindre ont i hjärtat gör det ju när man inte tar hand om sig själv på ett bra sätt. Att träna, äta nyttigt och gå ner ett kilo eller två är okej, i flera fall sunt, men att gå in i det så in i helvete (rent ut sagt) att man inte kanhöra av sig längre... Varför? Kan vara så att jag fortfarande är en tjockis och att jag inte hinner springa på gymmet som en idiot... Hmm... Ja, så kan det ju vara.

Jag hoppas att det man plågar sig med gör man för sin egen skull och funderar på om det är värt slitet. Mår man verkligt bra av att "bo" på ett gym och tänka på allt man stoppar i sig? Jag vet att mitt liv är mer än lovligt bra och jag har inte glömt mig själv... Utseende är inte allt!

stress...

Stress är skolan... Sitter här med min "intervjuuppgift" och maler. Känner mig inte särskilt laddad för att ta tag i saker och ting idag. Inte alls faktiskt. Jag vill egentligenligga med huvudet under täcker och lipa lite för jag är för trött, men stressen tränger liksom på så nu måst ejag göra 100 grjer istället för endast min uppgift. Kan jag inte koncentrera mig för egentligen behövs det dammas och städas oc fixas, barnens garderober behöver städas med mera. Suck! Jag blir måttligt trött på mitt prioriterande!

Att den ljuva solen lyser inomhus gör faktiskt inte saken bättre. Jag vill fortfarande bara ut, men ändå inte... Stress gör mig vlig, ledsen, nedstämd och otrevlig. Tyvärr lider jag väl av att jag blir tressad för typ det mesta, doc behöver jag inte stressa men känner det vore trevligt om saker blev klara. Jag är stressa över att jag inte har någon examen, att dem intr svarar på utbildningscentrum när jag ringer, att jag inte fått svar på jobbet jag sökt, att uppgifterna inte ska bli klara, att det inte ska vara städat när vi får besök, att jag inga pengar har till nya kläder, att vi ska på bröllop i sommar och sen på semester med familje osv osv. Ja skulle kunna skriva hur mycket som helst, för jag är SÅ stressad. Och saker som jag inte behöver stressa om stressar mig nu när jag redan är stressad.

Problemet är att det händer liksom inget när jag stressar. Jag blir typ handlingsförlamad... Äter onyttigt och slavar med sömnen och blir då mer och mer elakd, otrevlig och jobbig för att blir - STRESSAD! Stress är ont och behöver fördrivad med ont. Typ ett j-ligt hårt träningspass med tunga otäcka vikter... Ett långt, långt löppass kunde vara på sin plats också, men jag har lite svårt att hinna med för jag är sjuk och stressad... förmodligen jsuk för att jag är stressad och äter fel och sover dåligt... Där ser ni, det är en ond, ond cirkel som måste brytas med att jag blir klar med något på min LÅNGA lista av att göra-grejer. Det suger att stressa, det suger att ta på sig massa saker, det suger att känna sig som en dålig mamma och fru. Idag suger livet faktiskt, trott sol och glada barn, för jag är stressad över min existens!

Bye for now!

värdet...

Värdet av egentid? Har du funderat på det någon gång... Som mamma verkar det vara vanligt förekommande att kännsa sig fastlåst, bli en smula bitter och känna sig ensam i sin situation. Egentligen är man ju bara en i mängden och man har inga särskilt unika problem, men faktum återstår att man tillbringar sina dagar med att serva, i mitt fall, två små individer som är hel avhängd på att man byter blöjor, matat och ser till att underhålla dem. Herre gud vad jag önskar mig lite egen tid, där bara jag är i centrum. Problemet är inte mina barn och att jag inte vill vara med dem, utan att jag är med dem hela tiden och liksom aldrig får något avbrott. Jag vill ha paus, kunna trycka på en knapp som gör att det blir time-out.

Man ska ju inte gnälla, men ibland blir det befogat. Känslan trycker på och det måste ut. Imorgon hoppas jag kunna ta mig lite tid för mig själv. Jag har ju varit snorig och inte särskilt pigg den senaste veckan, men snart ska det väl vara över. Bara lilla kickan kunde ta flaska eller gila gröt eller vilken annan mat som helst, då skulle jag ju kunna få paus lite fler timmar.

Egen tid... Jag kan inte ens beskriva hur hög denna tid värderas hos mig. Ta vara på den. för snart kanske du ingen har!!

Love U!

solskensdag...

Vissar dagar ger man upp innan man ens klivit upp ur sängen. Man efterlängtar olens nedgång och mörler så man kan dra täcket över huvudet. Andra dagar vaknar man och känner att jo, men vistt faan ska det gå att möta även denna dag med ett leende på läparna och solsken i blick!?

Idag är det solskensdag. Det är så varm på framsidan av huset att man nästan kan gå i bikini och snön smälter superfort. Lilla stumpan och jag vandrade till dagis med storebror emd stort leende på läpparna. Lite bistert i vinden, men ack så skönt solen värmer min kropp.

För att verkligen göra mit förtjänt av en s underbar dag har jag nu städat en smula här i kåken. Dammsugit och plockat undan massa skit. Tnkte mig fortsätta under hela emftermiddagen och kvällen för att avsluta dagen med en lång dusch och gott thé. Jag gör stora ansträngningar nu för att dra ner på sötsakerna så jag har bakat värsta banankakan med nötter och grejer i. Hoppas prinsepojken gillar det?!

Nu ska vi ut på dagen andra promenad, lite sällskap ska vi viss få också. Det är en underbar dag, trott min förkylning och ont i öronen. Man kan inte annat än le och njuta!

Love, love, love!!!

RSS 2.0