humörsvängningar

Idag vaknar vi och ser det vita pudret falla ner på oss från den grå himlen. Inget ont osm itne har något gott med sig är min frösta tanke, därefter skiter det sig totalt. Arga barn som leder till att mamman blir arg och inte hittar det hon ska ha som leder till en väldigt irriterad pappa vilket ger ännu mer ilska barn... Dålig start på dagen helt enkelt.

Efter ett eller två sammanbrott på man, barn, svärmor och övrig personal kommer vi iväg till Öppna Förskolan. Vantar saknas och kläder återfinns i hela hallen. Trött är endast förnamnet på vad jag blir. Jag fullkoligen HATAR när inte alla grejer finns där de ska och särskilt då värdet kräver bättre med grejer. Det funka liksom inte om hälften av grejerna saknas - vantar, mössor, skor, vinterbyxor...

Nu är vi åter hemma. Lilla prinsessan somnade jätte trött i vagnen och får ligga kvar utomhus och sova. Prinsen ser på tv och käkar lunch. Jag tar igen mig. Inget blir som det ska när man ska stressa - maten är inget undantag. Sömn har det varit bristvara på så jag gissar att jag kommer somna tidigt ikväll. om inte så behöver jag det för min egen del.

Helgen bjuder till lite extrajobb i form av BodyStep-pass imorogn på förmiddagen för atts en shoppa skor till barnen. Söndagen blir det BAS-pass, hämta barnen och middag hos mamma. Måndag - jobb och mannens vecka att gå upp med barnen (vilket betyder att de kommer sova som stockar varje morgon och han med...).

Nu får jag fortsätta städa, packa väskor till badturen och hitta på någon bra middagsmat som går snabbt. Manf år passa sig för att hamna i stresslägen, det är så lätt att man inte tar sig ur dem. Hemma hos oss räcker det med två dagar så ä vi ur fas helt. Missar man frukost, blir lunchen dålig, sovandet lidande och därefter middagen med. Jag orkar inte träna, tvätten får ligga, soporna växer - nivet. Spiralen går åt fel håll och det gäller att vet ahur man bryter trenden. Så idag bryter vi trenden och fixar bra mat, förbereder inför imorgon och grejar loss.

Hoppas ni får en bra eftermiddag, kanske hörs vi innan jag stupar i säng...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0