mysiga husfixardagar...

Slappardag idag igen... Det är en sån årtid och en sån tid i livet. Vi njuter av att  vara hemma med barnen för mys och gos. Vår älskade lilla prins vaknade tidigt idag, men förutom det har humöret hållit sig på topp.

När det är lugna dagar som det har varit nu den senaste tiden hinner man med en hel del varv mellan snabledraken, tvättmonstret och porslinsputsaren. Jag går en hel massa kilometrar här hemma då vi försöker återställa och utveckla ordningen här hemma. Min man målade vår korridor innan nyårsafton så nu vill jag gärna ha nya glas på mina väglampor - de är gröna nu, men skulle vara så fina med svarta och vitt glas, som detta från IKEA:

Mitt emot dessa ska det vara massa med fina kort uppsatta i olika ramar som jag målar svarta eller har köpt svarta. Även där hittar man ju det mesta på IKEA... Dessa ramar kallade RAM har jag köpt en massa av men målat i en härligt matt svart vattenbaserad färg. Det är ett sånt där mysigt kvällsprojekt jag har haft.

I slutet av korridoren är det två trappsteg ner till ett rum som vi idag har som lekrum. Dörren dit ut har vi tagit bort, men jag ska sätta upp något skynke eller liknande. Jag har funderat på detta tyget:

Det är snyggt, lite tjockare kvalite och känns som det skulle passa fint med glasen på väglamporna.

Ska väl se om detta lilla projekt kan slutföras inom en snar framtid... Ska iaf. ta en bild och lägga upp så ni får se, men det blir inte idag.

Make my day!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0